Rólunk

Tapasztlat Kollégák

Minden nő vágya szépségének ès fiatalságának megőrzése, melyhez szakértő segítségre talál a Wadi Rum1 Szépsēgszalonban, hiszen kínálatában minden megtalálható, ami egy igényes , minden igėnyt kiszolgáló szépségszalonhoz elengedhetetlen. A Wadi kozmetikusok nem csupán exkluzív terápiai kezelésket végeznek minden arcnak megfelelően , hanem speciális gėpi arcfiatalītást, hyaluronsavas feltöltésket is végeznek.Viszont a szép bőr nemcsak a hölgyek kiváltsága, az igényes férfi vendégeket is várják a különböző lenyűgöző eredményt garantáló kezelésekkel.

Sokszínű szolgáltatások

A Wadiszalon professzionális szakmailag jól kèpzett csapata tobb mint 20 féle szolgáltatással várja a szèpülni, relaxalni vágyó vendégeit! A szalon szolgáltatásai: Fodászat, hajhosszabbítás, kozmetika, 3,4,5 D szempilla, smink, sminkoktatás, műköröm építės, kėz és lábápolás, gyógypedikűr, reflexológia, masszázs, gépi alakformálás, testtekercselės, Byas arc és testkezelés, fabelos, Otto chili kockahas gép.

A wadi kėz -és lábápolás különösen népszerű

A rohanó hétköznapokban kezeinknek és lábainknak van igazán szüksége gondos ápolásra kényeztetésre. Ne felejtsük el azt sem, milyen sokat elárulnak rólunk körmeink. Divatos, Klasszikus és a mindig népszerű franciamanikűrrel, paraffinos kéz és lábápolással, valamint a legtermészetesebb műköröm kollekciókkal várják és káprãztatjak el a vendégeket a Wadi Körmös csapat!

relaxáció

A Wadi Rum szépségszalonban több mint 10 féle masszázzsal várják relaxálni vágyókat. A legnépszerűbbek a svéd, a relaxáló, az aromaterápiás, valamint alakformáló és cellulitkezelő masszázsok.